Vaktmästarna trotsar regn och nollgrader

Direkt efter Valborgsfirandet så startade vi upp arbetet med förberedelser inför sommaren. Flera av våra vaktmästare kom direkt ner från Orsa Grönklitt, som efter avslutat påsklovsfirande stängt backarna. En väldigt bra fördel med att ingå i Grönklittsgruppen där vår personal kan erbjudas möjligheten till fortsatt jobb under vintern på vår skidanläggning endast 15 km från Orsa Camping.

Veckan startade med regnväder och nollgrader. Det hindrade dock inte våra vaktmästare från att påbörja städningen av anläggningen inför våra säsongsgästers ankomst den 17 maj. Utöver städningen så fortsätter Fredrik och Jon med renoveringen i Soldatvägen 36. Vi lovar att de gästerna som bokat stugan i sommar verkligen kommer bli nöjda!

Inne på campingen arbetar Skoglunds med toalettbyggnaden intill servicehus D som till sommaren blir totalrenoverat invändigt. Toalettbyggnanden kommer även förberedas för att kommande vinter även vara öppet under vintersäsongen, vid en ökning av vintersäsongsplatser. I toalettbyggnaden kommer det totalt finnas 11 toaletter och 2 pissoarer.

Under onsdagen har Johakim och Johan rivt uteserveringen på McGregors Sportbar. De kommande veckorna kommer JL Snickeri hjälpa oss bygga en ny, större, uteservering som är planerad stå klar lagom till midsommar.

Ett av vårens större projekt är omskyltningen av hela campingen där pilskyltar ska bytas och markeringen av campingtomter ska bli tydligare. Under veckan har vi haft hjälp av Ida och Per på PS Expo med att sätta upp skyltar och även områdeskartor, som blir en nyhet inför sommaren. Områdeskartorna kommer att sitta vid samtliga servicehus och lekplatser.